Afaceri Agricole Dezvoltate prin Fonduri

Conceptul ”afaceri agricole

 

    Nu orice concept poate fi plăcut de social media, cu atât mai mult cu cât este un concept dintr-un domeniu nu foarte consumat și cunoscut de publicul larg. Sperăm că, totuși, concpetul nostru să fie mai mult decât îndrăgit!

    ”Afaceri agricole” pornește de la ideea de a dezvolta un business durabil, un business dorit, un business de domeniu, care să satisfacă atât fermierul la început de drum, cât și fermierul deja pus pe propriile picioare. Accesarea de fonduri europene este esența conceptului nostru, este fix palierul pe care se fundamentează afacerea agricolă, altfel spus, este impulsul bănesc, suma de bani pe care individul o caută pentru a-și duce la îndeplinire nevoile afacerești... [Citeste mai mult]

   

Fonduri Europene

Fondurile europene reprezinta totalitatea instrumentelor de finantare nerambursabila alocata statelor membre ale Uniunii Europene cu scopul de a reduce diferentele de dezvoltare sociala si economica dintre acestea.

Afaceri Agricole

Conceptul lansat de noi, ”afaceri agricole”, reprezintă unul dintre modurile în care poate lua naștere un business durabil și viabil. Ne dorim ca prin acest concept să finalizăm o gamă largă și variată de proiecte pentru cei ce vor să activeze în acest domeniu al africulturii. Ce presupune procesul? Comunicare antreprenor-beneficiar, consultanță continuă, dar mai ales, succesul în a face clientul să înțeleagă cum să își pună pe picioare afacerea agricolă. Iar pe deasupra, platforma online este o pârghie pentru fiecare beneficiar de a-și face simțită prezența în acest social media în care interacțiunea cu oameni din domeniu va aduce fiecărui utilizator un plus de cunoștințe și informație.

Boli si Daunatori

   Dăunătorii și bolile la culturi apar mai ales în contextul factorilor de stres asupra
plantelor. Așadar, regula numărul unu pentru culturi sănătoase înseamnă observare și condiții
propice pentru ca plantele să se dezvolte sănătos și viguros.
   Este indicată folosirea îngrășământului organic pentru a crește nivelul de substanțe
nutritive, structura solului și capacitatea de reținere a apei. Toamna este bine ca plantele ofilite,
frunzele bolnave sau orice alte resturi care rămân pe pământ după recoltare, să fie adunate și arse.
   Așa se evită ca în sezonul rece să apară insectele dăunătoare care ar putea ataca plantele în
sezonul cald.