Hai sa vedem impreuna programul de finantare potrivit pentru tine !

Formular de completare "Consultanta"

Ai deja o firmă înființată?*

Ai studii in domeniul agricol?*

 

         Importanța fiecărui domeniu este relevată de impactul pe care respectivul domeniu îl are în viața fiecăruia. Pentru noi, antreprenorii, fermierii, cei interesați de evoluția sectorului agricol și tehnologico-agricol, un sector de smart-agro-business, accesarea fondurilor europene reprezintă un prilej pentru a începe o afacere, pentru a construi un imperiu personal în care fiecare dintre noi poate fi conducătorul absolut, iar pentru alții, aceeastă accesare poate reprezenta modalitatea de a duce la un nivel avansat business-ul existent, pentru a oferi un plus inovativ, un plus tehnologic, un plus material afacerii sale.Ceea ce îl interesează pe om este cum poate obține aceste fonduri europene.

   Totul e simplu și transparent.

    Criteriile pe care trebuie să le îndeplinească individul sunt prevăzute expres, iar în baza serviciilor noastre, noi le facem cunoscute. Astfel, pentru cei interesați de fonduri nerambursabile, tinerii care vor să clădească o afacere trebuie să se încadreze în aceste criterii, ei primind întreaga sumă de bani pentru care au optat, iar singura lor responsabilitate este să ducă la bun sfârșit ceea ce noi am ajutat să obțină. Pe de altă parte, pentru cei interesați de cofinanțări, aceștia vor veni cu un procent din suma pe care și-o doresc să o primească, iar dacă îndeplinesc criteriile, vor obține și restul din sumă și astfel vor putea accesa un cuantum mult mai ridicat, pentru a pune pe picioare un business mai extins sau pentru a evolua în business-ul pe care deja îl au.

  Ceea ce noi putem oferi este transparență în servicii, explicăm șansele de câștig, explicăm factorii de risc, iar odată ce realizăm proiectul pentru care clientul optează, accesarea fondurilor europene nu mai rămâne o dorință, ci se transformă în realitate. Tot ceea ce contează este inițiativa clientului și comunicarea client-antreprenor, astfel încât să îi fie oferite acestuia toate detaliile necesare și toate serviciile pe care le dorește pentru a reuși în planul său de afaceri. Încredere și perseverență, două devize esențiale ale materiei fondurilor europene.