Fiecare firma sau mic producator are nevoie in ziua de azi de indentitate virtuala in mediul online, completeaza formularul de mai jos cu nevoile tale si in cel mai scurt timp veti fi contactat pentru detalii.

Formular de completare "IT"

         Un alt punct de interes pentru echipa noastră îl reprezintă imaginea noastră virtuală, felul în care reușim să transmitem ceea ce avem de oferit prin intermediul social-media-ului și prin pârghiile acestuia, precum website, instagram, și toate mijloacele omologate unei imagini virtuale.

         Echipa noastră își dorește să contureze o imagine online care să fie la îndemâna clientului, ca să își poată da seama de calitățile și aptitudinile pe care le putem oferi.

         Felul în care trasnmitem informația, felul în care răspundem la pretențiile clientelei și felul în care ne recomandăm online sunt criterii importante pentru echipa noastră pentru a ajuta clientela să apeleze cu încredere la serviciile puse la dispoziție.

         Pornind de la felul în care ne exprimăm online și până la imaginile propuse, social media-ul necesită să asigure o viziune vehementă a clientului asupra antreprenorului pe care și-l dorește.

         Dar ceea ce oferă mediul online nu se raportează doar la antreprenor, ci și la beneficiar. Astfel, pe platforma noastră, clientul poate expune propriile variante legate de domeniul agrobusiness-ului, realizând astfel un marketing care nu este benefic doar echipei noastre, ci și clientului, acesta reușind să-și contureze singur o imagine online care să îl recomande la rândul său în comunitatea noastră online. Din această expunere, și clientul va reuși să-și realizeze propriul impact și propria imagine care vor constitui o carte e vizită virtuală îndreptată să atragă atenția, la rândul său, așa cum și noi atragem atenția în mediul online prin ceea ce expunem. Politica noastră se bazează pe principiul win-win, antreprenorul și beneficiarul fiind câștigătorii a ceea ce oferă mediul online.