Pentru fermierul clasic, agricultura reprezintă în continuare modalitatea emblematică și îndrăgită, la care nu se poate renunța, pentru a obține atât satisfacția financiară, cât și satisfacția morală. Lucrarea pământului, dincolo de uneletele și utilajele la care apelăm în cotidian, poate fi dusă la un nivel mai avansat, prin a ne lega de toate domeniile care pot oferi o viziune mai amplă asupra acestei activități.

  Să ne imaginăm că în prima fază a procesului de prelucrare a pământului, prin cunoscutele și simplele lucrări precum aratul, mergând la fața locului, ni se ridică o problemă inopinantă, și imposibilitatea de a găsi un răspuns rapid poate compromite începutul procesului de prelucrare. Soluția pe care noi vrem să o oferim este digitalizarea agriculturii. Ce vrea să însemne și la ce ne va ajuta?

  În mediul online al agriculturii vom oferi fermierilor răspunsuri la problemele întâmpinate la fața locului. Când fermierul descoperă un factor dăunător sau când caută să adăuge un plus de valoare culturii sale, fermierul va merge în mediul online unde va ridica aceste probleme și răspunsurile îi vor fi oferite într-un termen rezonabil și mulțumitor. Fiecare fermier poate ridica problema sa și se poate consulta fie direct cu un reprezentant al echipei noastre, fie poate apela la soluțiile expuse de alți fermieri care s-au confruntat cu probleme similare celei a lui.

  În situația în care soluțiile oferite pe baza acestor forumuri realizate nu sunt îndestulătoare, echipa noastră pune la dispoziție o gamă de servicii ce pot duce la rezolvarea problemei întâmpinate, fie pentru un caz concret, de moment, fie pentru o perioadă îndelungată, pe parcursul căreia îi vor fi lămurite toate detaliile solicitate de posibilele probleme.

  Costul consultării soluțiilor propuse de alți fermieri care s-au confruntat cu probleme similare nu implică latura financiară, acest mediu online fiind benefic oricărui fermier care urmărește să găsească soluții rapide.

  Dar, apelând la echipa noastră care, pe lângă a oferi serviciile sale racordate la mai multe domenii de activitate, fermierul va avea o șansă mai ridicată de rezolvare a dificultății întâmpinate și astfel, durabilitatea și siguranța culturii sale vor fi în mod direct și real susținute de serviciile oferite de echipa noastră, atât rapid și pentru moment, cât și pe termen lung.

  Mediul nostru online al agriculturii își propune așadar să asigure o comunitate a fermierilor, o comunicare a acestora, cât și oferirea unor soluții la situații similare sau concrete în termen scurt și în mod eficient.

Adauga un comentariu